هفته نامه قزوین فردا

سایت رسمی هفته نامه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی قزوین فردا

هفته نامه قزوین فردا

سایت رسمی هفته نامه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی قزوین فردا

با هفته نامه قزوین فردا هر هفته به میان شما خواهیم آمد و سعی خواهیم کرد در عرصه اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و ارتقای فرهنگ و بینش مردم خوب استان قزوین از هر کوششی دریغ نورزیم.
از کلیه کسانی که این هفته نامه به دست آنها می رسد یا در فضای مجازی محتوای آن را می بینند، همین طور اهالی رسانه از جریانهای مختلف سیاسی و فرهنگی دعوت می کنیم پس از مطالعه مطالب، به نقد و بررسی این هفته نامه بپردازند و به ما در ادامه راه یاری رسانند.

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

۴۰ مطلب در دی ۱۳۹۴ ثبت شده است

آشنایی با هنرمند قلابدوزی که متولد حرم امام رضا‌(ع) است

پرچم‌آفرین


حمید محمدی محمدی| در تماشای زیبایی‌های حیرت‌انگیز سرای سعدالسلطنه، با هنر مردی آشنا می‌شویم که هر روز به عشق اهل بیت علیهم‌السلام، مسیر تهران تا قزوین را طی می‌کند و پشت چرخی می‌نشیند که حدود نیم قرن او را همراهی کرده است؛ چرخی که هنرمند قلابدوز پرچم‌کار می‌گوید خودش به تنهایی هیچ هنری ندارد و باید فرمان‌بر دستان کسی مثل او باشد.

«م. طلوع» امضای پرچم‌های خوش‌نقش و نگاری است که معمولاً در آیین‌های عزاداری سیدالشهدا علیه‌السلام استفاده می‌شوند؛ اما تمام هنر مهدی طلوع، این نیست. سجاده‌ها، تابلوها، جلدهای قرآن و ده‌ها تزیین پارچه‌ای با قلابدوزی‌های او معنا یافته‌اند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ دی ۹۴ ، ۲۲:۴۲

انتخابات ۱


بسط رفتار فردی به اجتماعی

 حسن رجبی| چرا باید در انتخابات شرکت کنیم و اصلاً انتخابات چه لزوم و کارکردی دارد؟ انتخابات رکن اصلی و اولیه دمکراسی است. فرد، با شرکت در انتخابات در حقیقت گامی موثر و مهم در جهت خروج از رفتار فردی و رسیدن به کارکرد اجتماعی خود برمی‌دارد. وقتی رأی‌گیری و تضارب آرا در جامعه با ثبت نام کاندیداها، تبلیغات، معرفی و بیان برنامه‌ها تا رأی‌گیری و انتخاب راه‌یافتگان و منتخبین را بررسی کنیم، یک جواب مهم برنده اصلی انتخابات را مشخص می‌کند؛ آن کسی در انتخابات پیروز می‌شود که جدای از رفتار منفرد و مجرد خود در جامعه به رفتاری عمیق‌تر و وسیع‌تر می‌رسد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ دی ۹۴ ، ۲۲:۲۶

دقیقا کجایی عزیزم؟!

 کیوان امجدیان| گاهی اوقات بعضی کارها کمک می‌کند تا درس بچه‌ها خوب بشود و چیزهایی را بفهمند که با هزار تا شلنگ زدن و فلک کردن هم یاد نمی‌گیرند. اصلا آموزش و پرورش خودش باید به صورت خودجوش پیشقدم شود برای اتفاق افتادن بعضی کارهایی که هزار تا معلم و دبیر هم نمی‌توانند انجام دهند.

نمونه اخیرش بالا رفتن جماعتی از دیوار سفارت عربستان و پشت‌بندش هم آتش گرفتن مرموز و مشکوک آن‌جا. البته قبلا هم از این اتفاق‌ها افتاده است. اما این جدیدترین ورژن این ماجراست.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ دی ۹۴ ، ۲۲:۲۳

کوه یخ ما دارد آب می‏شود

هشدار برای اضمحلال بوروکراتیک یک نظام مهندسی



 بازنگری در محتوا و تغییر تدریجی مباحث مقررات ملی ساختمان، پدیده‏ای است که به طور مستمر، در سال‏های اخیر، بارها و بارها موجبات تجدید چاپ مجموعه کتب مربوطه را رقم زده است. اما این بار، دامنه تغییرات، از ابطال نسخه‏های پیشین چاپی فراتر رفته و به ابطال روال کاری فعلی سازمان نظام مهندسی ساختمان رسیده است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ دی ۹۴ ، ۲۲:۱۹

ارسی، قاب هویت و معرفت شهر

 نگین نجار ازلی| جبران خلیل جبران شاعر و نویسنده نام‏آشنای لبنانی، واگویه‏ای دارد که در آن می‏گوید: «اولین شاعر جهان حتماً بسیار رنج برده است، آنگاه که تیر و کمانش را کنار گذاشت و کوشید برای یارانش آنچه را که هنگام غروب خورشید احساس کرده توصیف کند و کاملاً محتمل است که این یاران آنچه را که گفته است به سخره گرفته باشند.». 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ دی ۹۴ ، ۲۲:۱۴

معماری «با مردم»، برای مردم

 

لاله حلاج| «آنچه همه چیز است به دست آوردن رضای خداست، و آن به این است که رضای مخلوق خدا را به دست بیاورید. با مردم که شما سرو کار دارید، این مردم را باید رضایشان را به دست بیاورید. مردم ولی نعمت‏های ما هستند...» 

امام خمینی(ره) در فرازهایی از صحیفه نور به لزوم توجه و کسب رضایت مردم از هر قشر و با هر رتبه اجتماعی تاکید داشته‏اند. هر چند توصیه ایشان خطاب به مسئولان کشوری بوده است، لیک در نظر داشتن رضایت مردم بر تک تک افرادی که به نوعی خدمتی را به عموم عرضه می‏کنند شرط اول موفقیت است. 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ دی ۹۴ ، ۲۲:۱۱

راهورد 

گذار از غبار رکود مسکن...

 

دکتر بهرام هوشیار یوسفی| بر پایه آخرین مصاحبه رئیس اتحادیه املاک قزوین، این شهر دومین شهر گران کشور از جهت قیمت مسکن است. مسکن و سرپناه جزو نیازهای اصلی و اولیه انسان محسوب می‏شود و داشتن خانه‌ای مناسب از جمله حقوق شناخته‏شده افراد در سراسر دنیاست؛ همچنان که در اصل سی ویکم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، داشتن مسکن متناسب با نیاز، حق هر فرد و خانواده ایرانی است و دولت موظف شده زمینه اجرای این اصل را فراهم کند. 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ دی ۹۴ ، ۲۱:۳۳

محیط انسان ساخت بستری برای تعالی


 

مهندس حبیب الله بوربور| معماری و هر بنایی که به دست انسان در یک  بستر اجتماعی ساخته می‏شود، نه تنها متاثر از باورهای ایدئولوژیکی آن بستر است، بلکه در تعاملی پویا خود موثر در تعالی این باورهاست؛ این ارتباط در جایگاه خود، بن‏مایه رشد و نمو معنوی انسان و محیط  زندگی اوست. در جامعه‏ای که  این تعامل، حال به هر دلیل، خدشه‏دار شود و کارایی خود را از دست بدهد، شکل‏گیری مجدد ساختارهای بنیادین، موضوعی خواهد بود که نیاز به توجه بیشری دارد. معماری در جایگاه مهمترین پدیده کالبدیِ اجتماعی، حائز کارکردهایی در زندگی روزمره آحاد ملت است که رسیدگی مسئولانه‏ای می‏طلبد  تا از منظر فرهنگی  و هویتی با منویات ارزشی جامعه همسو باشد؛  این برخورد مسئولانه، باعث خواهد شد که ارزش‏های معماری دوباره تعریف شود  و مایه‏های اعتقادی جامعه را تقویت کند. همچنین پیوندی عمیق  را بین تولید هنری/کاربردی و  تقویت اعتقادات مردم شکل می‏دهد. این واقعیت  را از نظر دور نداریم که باورهای جامعه در بستر ادراک تک تک آنها از محیط پیرامونی‏شان شکل می‏گیرد. به همین خاطر تاکیدی بیش از پیش را بر این محیط می‏طلبد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ دی ۹۴ ، ۲۱:۲۹

جای خالی وجدان در اخلاق پزشکی


 سید ابوالفضل هاشمی: چه در عهد عطاری و حکیم‏باشی‏های دوره قاجار و چه در عصر متخصصان حاذق امروز، همواره انتظار عمومی جامعه این بوده و هست که پزشک با اخلاق باشد، با مریضش با منش انسانی برخورد و روحیه بیمار را درک کند.

اگرچه تخصص و سطح علمی برای یک پزشک معالج در مرتبه بالایی از اهمیت قرار دارد، اما اگر از مردم بپرسید، بسیاری از آنها معتقدند پزشک باید علاوه بر داشتن توان علمی و تجربه، به بیمار هم احترام بگذارد و حداقل با اخم و ترشرویی با مریضش برخورد نکند.

حال اگر همین موضوع را با محک زمان تحلیل کنیم، متوجه می‏شویم بسیاری از پزشکان دهه‏های گذشته از پزشکان امروزی خوش‏اخلاق‏تر بودند؛ در واقع، آنها برخلاف بسیاری از پزشکان امروزی، هم طبیب جسم و هم طبیب روح مردم به حساب می‏آمدند و آن چنان در قید و بند دستمزد نبودند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ دی ۹۴ ، ۲۱:۱۹

یادداشت میهمان


حسن حمزه زاده| به مانند شماره قبل، در این شماره از هفته نامه قزوین فردا هم چند نفر از فعالان عرصه مطبوعات همکاری صمیمانه ای داشتند که در همین جا از آنها تشکر و قدردانی می شود. بسیار امیدواریم همکاری این بزرگواران ادامه داشته و دیگرانی نیز از جامعه رسانه ای استان قزوین به این جمع اضافه شوند و با یادداشت ها و تحلیل های خود بر غنای مطالب نشریات آتی بیافزایند. ان شاءالله.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ دی ۹۴ ، ۲۱:۰۹

شماره جدید قزوین فردا منتشر شد

در سومین شماره قزوین فردا می خوانیم!


حسن حمزه زاده| سومین شماره قزوین فردا با تلاش و سعی اعضای تحریریه نشریه به میان شما آمد. در این شماره، گزارشی خواندنی داریم از سفر یک روزه حجت الاسلام سیدمرتضی حسینی به روستاهای الموت به همراه حواشی این سفر که به قلم همکار خوبم جواد شمس به رشته تحریر درآمده است. همچنین در این شماره گفت و گویی خواندنی داریم با حضرت آیت الله علی اسلامی که خواندن آن را به مخاطبان خوب نشریه توصیه می کنم. در این گفت و گو حضرت آیت الله با کلامی فصیح و روشن در باره نفوذ و انتخابات سخن می گوید.

باز به روال شماره گذشته، نشریه مزین است به آثار قلمی جمعی از نخبگان روزنامه نگاری و افراد صاحب قلم در پهنه سیاسی استان قزوین که ضمن تشکر از این آقایان، مجددا از بقیه سروران ارجمند و بانوان مکرمه و مخاطبان خوب نشریه تقاضا می کنم دعوت به همکاری کمترین را بپذیرند و در قالب ۲۵۰ یا ۳۰۰ کلمه مطالب و یادداشت های خود را برای ما ارسال کنند. گفتنی است آثاری که بلندتر از این مقدار تعیین شده باشند، با سلیقه ویراستار کاربلد نشریه، آقای محسن فرجی کوتاه خواهد شد. البته آثاری که تا پایان ساعت اداری روز دوشنبه هر هفته به دست ما می رسد، برای درج در هفته نامه قابل استفاده خواهد بود. بنابراین از دوستان عزیز درخواست می کنم به این فرجه زمانی توجه کنند.

«عکس نوشت» عنوان نیم صفحه آخر نشریه است که به قلم آقای حمید محمدی محمدی برای هر شماره آماده می شود و به خوبی توانسته جای خود را در میان مخاطبان باز کند. در این صفحه آقای محمدی سعی می کند با نگاه تیزبین و قلم روان و شیوایش برای عکس هایی که عکاس آن ممکن است خودش یا یکی از شما باشید توضیح و شرحی زیبا بنویسد تا تاثیر عکس مضاعف شود. پس تقاضا می کنم از کنار هر واقعه و رویداد و معضلی که در اطراف خود می بینید، به سادگی نگذرید و عکس هایی با توضیح کوتاه در باره آن به همراه شماره تلفن خود به نشانی ایمیل هفته نامه ارسال کنید. این شماره تلفن برای این است که اگر توضیح بیشتری در باره عکس نیاز بود، آقای محمدی بتواند با شما تماس بگیرد.

همانطور که حتما متوجه شده اید، در دو شماره اخیر، ستون طنز هم به مطالب نشریه اضافه شده است. از آنجا که نوشتن طنز در نشریه به مانند حرکت بر روی لبه شمشیر است و در کنار همه مطالب خوبی که یک نشریه ممکن است داشته باشد، گاهی یک  کلمه یا جمله یا پاراگراف ممکن است عمود خیمه نشریه را فرو بریزد، ما هم سعی می کنیم در این صفحه تا آنجا که امکان دارد با رعایت خطوط قرمز ـ که البته در این عرصه خیلی هم زیاد است ـ کمی تا قسمتی نشریه را نمکین و فلفلی کنیم. توصیه حقیر به دوست خوبم آقای کیوان امجدیان این است که تا آنجا که امکان دارد سوژه هایش را از سیاستمداران آن طرف آب و فرای مرزهای جغرافیایی  انتخاب کند تا حتی المقدور از تیررس سوژه ها دور باشیم. یاعلی.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ دی ۹۴ ، ۱۷:۱۹

با پیگیری‌های حجت‌الاسلام حسینی؛


گاز به روستاهای قزوین می‌رسد



 سفر اخیر حجت‌الاسلام حسینی به منطقه الموت شرقی برای سرکشی به برخی از روستاهای حوزه انتخاباتی خود، بهانه‌ای شد تا برخی از اقدامات این نماینده تلاشگر استان در منطقه الموت بزرگ را برای تنویر افکار عمومی منتشر کنیم.

همانگونه که می‌دانید، بسیاری از مردم مناطق الموت بزرگ (شامل الموت شرقی و الموت غربی) و طارم سفلی (که در محدوده استحفاظی قزوین قرار دارد) از نعمت گاز طبیعی محروم هستند. هر چند در دولت‌های گذشته تلاش‌هایی برای گازرسانی به این مناطق انجام شده است، اما حقیقت امر این است که هنوز روستاهای بسیاری با استفاده از منابع سوختی دیگری مانند نفت سفید و گازوئیل، زمستان سرد خود را می‌گذرانند. همین امر سبب شد تا حجت‌الاسلام سید مرتضی حسینی که در شعارهای انتخاباتی خود توجه به رفاه مستضعفین و محرومیت‌زدایی از سطح استان را مورد تأکید و توجه قرار داده بود گازرسانی به این مناطق را در اولویت برنامه‌های خود بگنجاند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ دی ۹۴ ، ۱۶:۱۵

حاشیه‌نگاری از سفر یک روزه به الموت

می‌خواهیم زنده بمانیم

جواد شمس| حجت‌الاسلام سید مرتضی حسینی، نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک، قصد سرکشی به برخی از حوزه‌های انتخاباتی خود در منطقه الموت بزرگ (تعدادی از روستاهای الموت غربی و منطقه رجایی‌دشت) را دارد. همراه او هستم و هنوز هوا در قزوین خیلی روشن نشده که در حسینیه آیت‌الله شالی، به حجت‌الاسلام حسینی می‌پیوندم. اعضای همراه حاج آقا حسینی کم‌کم وارد می‌شوند؛ گروهی از مشاوران جوان که بازوی نماینده شهرشان برای شناسایی معضلات موجود و ارائه راهکارهای حل این معضلات هستند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ دی ۹۴ ، ۱۶:۰۵

گردش در «الموت دوست‌داشتنی» با آقای نماینده

از رجایی‌دشت تا یارود و سفیدآب و محمد‌آباد


جواد شمس| الموت بزرگ، با تاریخ بلند و طبیعت بکرش و کوه‌های استوار و در هم پیچیده‌اش، مأمن شرافت و فخر و مهرورزی مردمان بسیاری است که در بیش از 450 روستای آن پراکنده‌اند. حجت‌الاسلام سید مرتضی حسینی، نماینده مردم این منطقه از قزوین در مجلس شورای اسلامی، بعد از حضور در مجلس در کسوت نمایندگی، روستاهای الموت را فراموش نکرده و به سرکشی مدام از آنها پرداخته و همچنان به دیدار با مردمان روستاهای الموت اصرار دارد. آنچه می‌خوانید، گزارشی است از جدیدترین حضور حجت‌الاسلام حسینی در روستاهای الموت.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ دی ۹۴ ، ۱۶:۰۱

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین در جلسه سوره مبارکه «ملک»:

انسان هم می‌تواند با برکت باشد


 آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در جلسه تفسیر قرآن کریم که در امامزاده اسماعیل (ع) برگزار می‌شود، ضمن تسلیت شهادت آیت‌الله «شیخ نمر باقر النمر»، به ادامه تفسیر سوره مبارکه «ملک» پرداخت و اظهار کرد: در آیه اول این سوره خداوند فرموده‌اند: «تَبَارَکَ الَّذِی بِیَدِهِ الْمُلْکُ وَهُوَ عَلَی کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ» یعنی آن کسی که ملک، پادشاهی و حکومت فقط و فقط به دست اوست، منشأ همه برکات است و اوست که بر هر چیزی تواناست.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ دی ۹۴ ، ۱۵:۴۲

برگ اول

سعادت زیستن در عصر رهبری فرزانه


حسن حمزه زاده| سعادت زیستن در دورانی که رهبری مقتدر، فرزانه و دانا به عنوان مقتدا در پیشاپیش ملت در حرکت است این می‌تواند باشد که پیش از رسیدن طوفان اتفاقات ناگوار هشدار می‌دهند و ملت را از آسیب دور می‌کنند. هنوز چندی از بیانات رهبر معظم انقلاب درباره مساله نفوذ نگذشته بود که طوفان از راه رسید و مردم به عینه این مساله خطیر را درک کردند. به واقع اگر رهبری نسبت به مساله نفوذ آگاهی‌بخشی نمی‌کردند چگونه می‌توانستیم فاصله اندک و باریک بین خیرخواه واقعی و خیرخواه‌نما را بشناسیم؟ نقش رهبری نظام به واقع تذکر و تبیین ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی است تا به این وسیله ملت آن که را در خط انقلاب است با آن که از این خط انحراف دارد، تشخیص دهد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ دی ۹۴ ، ۱۵:۳۷

پای سخنان آیت‌الله علی اسلامی، نماینده خبرگان رهبری در استان قزوین

شورای نگهبان 

یکی از راه‌های مبارزه با عدو مبین است


 حسن حمزه زاده| با هجرت شیخ طوسی به نجف و تشکیل حوزه علمیه نجف اشرف، این شهر به صورت رسمی به پایگاه طراز اول فقه شیعیان اسلام تبدیل شد. اگرچه در طول تاریخ حوزه علمیه نجف گاه با رکود و رخوتی نیز مواجه بود اما همچنان به دلیل مرکزیت توجه شیعیان به صورت یک قطب بلامنازع فقهی شناخته می‌شده است. ابوعلی طوسی، فرزند شیخ طوسی، ابن شهر آشوب مازندرانی، ابوعلی فضل بن حسن طبرسی مؤلف مجمع البیان، ابوعبداللّه حسین بن احمد بن طحّال مقدادی، شیخ ابوالوفاء عبدالجبار رازی، شیخ ابومحمد حسن بن بابویه قمی و شیخ ابوعبداللّه محمد بن هبةاللّه طرابلسی، رضی‌الدین محمد استرآبادی، عبدالرحمان بن عتائقی و مقداد بن عبداللّه سیوری مشهور به فاضل مقداد از جمله بزرگان و دانشمندان قدیمی حوزه نجف است. شیخ انصاری، میرزای شیرازی، آخوند خراسانی و بسیاری دیگر نیز که بزرگ‌شده مکتب نجف هستند، خود گواه عمق اندیشه و تفکر حاکم بر این حوزه علمیه است. 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ دی ۹۴ ، ۱۵:۳۲

مردم از شهادت شیخ نمر می‌گویند


اعدام شیخ نمر نمایش توحش آل سعود


 سید ابوالفضل هاشمی| «چند جوان بی‌تجربه امور آن کشور را در دست گرفته و دارند جنبه توحش را بر جنبه متانت و ظاهرسازی غلبه می‌دهند.» این جمله بیان مقام معظم رهبری در مورد حاکمان ر‍ژیم آل سعود است که در 20 فروردین ماه سال جاری ایراد فرمودند. پس از آن در حوادث مختلف یمن، سوریه، فلسطین، روابط کشوهای عربی و به تازگی در اقدام سراسر بغض وهابیون، حکم اعدام شیخ باقر النمر به نمایش درآمد و بار دیگر جنون و توحش آل سعود خود را به جهانیان نشان داد.

این اقدام در میان مردم انعکاس زیادی داشت به طوری که آحاد مردم انزجار خود را از این اقدام اعلام کردند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ دی ۹۴ ، ۱۴:۵۱

دیدار با رضا محمدی در سرای سعدالسلطنه

دوست داشتم در قزوین 

یک هنرکده کار با گِل تاسیس کنم 


 

دکتر محمود قلی پور| ماشین را توی خیان سپه پاک کردیم و برای شنیدن حرف مردم شروع کردیم به قدم زدن تا به رسم رسالت خبرنگاری پای درد دل‌هاشان بنشینیم و منعکس‌کننده خواسته‌هاشان باشیم. قدم زدیم و از خیابان‌ها و کوچه‌ها گذشتیم، با مردم حرف زدیم، به گفته‌هاشان گوش دادیم و آنچه گفتند، شنیدیم. به خودمان آمدیم دیدیم دم ورودی سرای سعدالسلطنه هستیم. کمی بعد از ورودی وارد تیمچه نگارالسلطنه شدیم. هنوز چند قدمی در محوطه نگارالسطنه نرفته بودیم که به موزه‌ای بزرگ برخوردیم. «موزه مجسمه‌های رضا محمدی» یک موزه معمولی نیست. وقتی پا در محوطه موزه می‌گذارید، سکوت مطلق است. هیچ‌کس توان صحبت کردن ندارد، مجسمه‌ها و حجم‌های از جنس گل رضا محمدی اجازه نمی‌دهند حرف بزنید یا بشنوید. مجسمه مشاهیر، تابلوهای برجسته از رزم‌ها، مجسمه پرندگان، مادر و فرزند و چندین مجسمه زیبا با موضوع دفاع مقدس فضایی ایجاد می‌کنند که هر بیننده‌ای را متعجب در میان ردیف مجسمه‌ها پیش می‌برد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ دی ۹۴ ، ۱۴:۴۵

بازخوانی اندیشه انقلاب

امام خمینی(ره) و شورای نگهبان

 

جواد حبیبی| امام خمینی (ره) در تاریخ 30 تیرماه 59 در حالی که 4 روز از آغاز به کار اولین شورای نگهبان نگذشته بود، در دیدار اعضای این شورا تاکید می‌کنند که «شما باید ناظر بر قوانین مجلس باشید، و باید بدانید که به هیچ وجه ملاحظه نکنید. باید قوانین را بررسی نمایید که صددرصد اسلامی باشد. به هیچ ‏وجه گوش به حرف عده‏‏ای که می‌‏خواهند یک دسته کوچک مردم ما خوششان بیاید و به اصطلاح مترقی هستند،[ندهید]قاطعانه با اینگونه افکار مبارزه کنید. خدا را در نظر بگیرید. اصولاً آنچه که باید در نظر گرفته شود خداست، نه مردم.»

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ دی ۹۴ ، ۱۴:۱۶